درباره کتاب: دال دوستداشتن
نویسنده: حسین وحدانی
«راحتتر نفسکشیدن، راحتتر خوابیدن و راحتتر گریهکردن». کتاب «دال دوستداشتن» را میتوان به دلایل متفاوتی دوست داشت، اما این سه دلیل ویژه برای خواندن این کتاب کافی است. وقتی که میدانی آدمهایی شبیه تو میان ماندن و رفتن داشتند له میشدند و تصمیم گرفتند؛ تکهتکه شدند و راز نیکبختی را پیدا کردند؛ دوست داشتند و دوست داشته نشدند؛ شکستند و غم به سراغشان آمد؛ کنار تو تجربه کردند و میتوانی ساعتها به آنها گوش کنی و به یاد بیاوری کجا را باید دور میزدی یا ادامه میدادی. «دال دوستداشتن» همهی آنچه تجربه کردهایم یا تجربه خواهیم کرد را دوباره کنار هم جمع کرده تا دفترچه خاطراتی یکدست داشته باشیم.
کتاب «دال دوستداشتن» مجموعهای از داستانهای کوتاه و یادداشتهای «حسین وحدانی» است که موضوعات آن درباره ابعاد مختلف عشق و زندگی انسانهاست. موضوع کتاب همانطور که از اسمش پیداست، به موضوعاتی نظیر عشق، وابستگی، عادت و غم میپردازد و نویسنده نیز با استفاده از زبان ساده و صمیمانه خود توانسته ارتباطی خوب با طرفدارانش برقرار کند و بدون هیچ پیچیدگی درباره مسائل مهم انسانی سخن بگوید. مسائلی که ما هر روز با آنها دستوپنجه نرم میکنیم و گاهی فراموش میکنیم که همهی آنها میتواند عاشقانه باشد.
فهرست کتاب: دال دوستداشتن
- سرآغاز
- میان ماندن و رفتن
- و تکهتکهشدن راز نیکبختی بود
- مرا به خانهات ببر
- عادت میکنیم
- خرده جنایتهای آیندهنگری
- دال دوستداشتن
- در ستایش غم
- موجودی حساب شما کافی نمیباشد
- آن نود و هشت تای اضافه
- همین زخمهایی که نشمردهایم
- دکمههای روح
- همین که میدانی کسی هست
- قاعده بازی
- یک دقیقه تمام شادکامی
- آنی که خندهاش قشنگ است
- نوشتهای برای کامبیز
- مدالهایی که نمیخواهیم
- سلاخخانه شماره چند؟
- ز هر چه که رنگ تعلق پذیرد
- سیمای مرگی در دوردست
- ای نور دیده، صلح به از جنگ و داوری
- مورد عجیب خواجه حافظ شیرازی یا نگذاریم مرده بر زمین بماند
- سوگوارانی که با من دویدهاند
درباره نویسنده: حسین وحدانی
«حسین وحدانی» نویسنده و روزنامهنگار ایرانی متولد سال ۱۳۵۸ است. او یکی از افرادی است که در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی بسیار فعال است. بسیاری از افراد به واسطهی نوشتههایی که او در فضای مجازی منتشر میکرد با او آشنا شدند. «حسین وحدانی»، علاوه بر روزنامهنگاری، در حوزهی برندینگ و بازاریابی نیز فعالیت میکند و بازاریابی محتوایی نیز میداند. او همچنین یکی از مدرسان کارگاه نویسندگی بوده که به همت پادکست «داستان شب» برگزار شد.
از او تابهحال کتابهای «دال دوستداشتن» و «عین عاشقی» منتشر شده است که بهسرعت مورد استقبال قرار گرفته است.
برگزیدههایی از متن کتاب: دال دوستداشتن
- ما گمان میکنیم – به خطا – که چون تنهاییم یا دلواپسیم یا شکستخوردهایم یا کسی را از دست دادهایم، غمگینیم درحالیکه اینها تنها بهانهای است تا حضور غم را به روی خودمان بیاوریم ظرفی است تا غم خود را در آن بریزد و شکل بگیرد وگرنه غم همیشه بوده هست – همچون غباری نادیدنی بر روی اشیای آدمها هوا همه چیز – و حتی اگر به خیال خود قالش بگذاریم خودش ما را پیدا خواهد کرد.
- گاهی از خودمان میپرسیم از کی کلمات این قدر خالی از معنا شدند؟ از کی شروع کردیم به سخنگفتن با زبانی که میدانستیم؛ اما نمیفهمیدیم؟ داشتیم از چه حرف میزدیم کهاینطور شد؟ از تعهد؟ از مسئولیت؟ از بردباری؟ از مشقت؟ از خستگی؟ از آرزو؟ از خرد؟ از عشق؟ از زندگی؟ هرچه بود کلمات بر ما پیشی گرفتند. مهارشان نکردیم؛ یا نخواستیم که بکنیم؛ آنها راندند و ما را از پی خود کشاندند؛ آزرده و خراشیده و زخمی؛ صورتشان زیبا بود و سیرتشان ترسناک؛ شنیدیم و باور کردیم و باورمان را باختیم، وقتی فهمیدیم فریبخوردهایم؛ نه فریب گویندگانشان را که فریب خود کلمات را.